Handyman

​Vi yder altid en ekstra service for vores kunder, hvorfor vi også tilbyder vores ekspertise til alt det praktiske i forbindelse med en flytning.

Vi tilbyder nemlig en handyman, der kan være behjælpelig med alt fra nedtagning af lamper, mediestationer, billeder og gardiner til genmontering af møbler, opsætning af hårde hvidevarer og opsætning af persienner.

Vi kan tage os af alt, der skal skilles ad og pilles ned forud for flytningen, ligesom vi tager os af at sætte det hele op igen efter endt flytning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 57 21 15 for mere information omkring vores handyman i forbindelse med en privat- eller erhvervsflytning.

Montering af hele kontorer:

Skanderborg Flytteservice har et indgående kendskab til de mest udbredte mærker inden for kontormøbler. Dette er afgørende for både nedtagning, pakning og opstilling, og det sikrer en effektiv og tidsbesparende arbejdsgang.

Ét af vore specialområder er montering af kontorer efter tegning, hvor vi opstiller kontorets eller hele den flyttede virksomheds inventar nøjagtigt i henhold til plantegninger udarbejdet af kunden. Det sikrer, at der kun mistes et minimum af virksomhedens medarbejderes tid i forbindelse med flytningen.

Varetager vi den komplette flytning af kontoret/virksomheden, kan man som medarbejder i princippet forlade skrivebordet på det gamle kontor og kort tid efter sætte sig ved det samme skrivebord på den nye adresse, fuldt monteret og opstillet nøjagtigt som ønsket.

Skanderborg Møbeltransport

Skanderborgvej 13B

8362 Hørning

Tlf.: 86 57 21 15
CVR: 12560672

info@skanderborgflytteservice.dk

Skanderborg Flytteservice

Skanderborgvej 13B
8362 Hørning

Tlf: +45 86 57 21 15

Skriv til os

Firmanavn

​Skanderborg Flytteservice

CVR: ​12560672

Addresse

Skanderborgvej 13B
8362 Hørning